over

Villamania.nl

Ben jij op zoek naar een vakantiehuis of vakantievilla die niet alleen van buiten maar ook van binnen mooi is? Hou je van vakantiehuizen met een stijlvol en modern interieur en van alle gemakken voorzien? Dat kan een lastige zoektocht zijn. Vaak moet je tientallen websites afspeuren op zoek naar die ene vakantiewoning die aan al jouw wensen voldoet. Dat is een tijdrovende en soms frustrerende klus. Wij begrijpen dat helemaal! Daarom plaatsen wij op Villamania.nl alleen maar mooie en stijlvolle vakantiewoningen. Elke woning wordt hierop persoonlijk door ons geselecteerd. Ons motto is : ‘als we er zelf niet heen zouden willen, plaatsen we een woning ook niet op de website. ‘

Ons doel met deze website is het voor jou makkelijk én leuk maken je droomvakantie uit te kiezen. Al het zoekwerk hebben wij al voor je gedaan. Dagelijks speuren wij het internet af op zoek naar de mooiste pareltjes en plaatsen deze op de website. Op Villamania vind je unieke vakantievilla’s en vakantiehuizen met en zonder privé zwembad, woningen op een vakantiepark en appartementen. Maar ook knusse tiny houses of stoere lodges. Aan het strand, midden in de bossen of bij een gezellig centrum. En dat door heel Europa en voor verschillende budgetten.

Alles wat je hoeft te doen is te beslissen waar je heen wilt en een keuze te maken uit een van de vele mooie vakantieplekjes op deze website. Je wordt automatisch doorgestuurd naar de desbetreffende aanbieder waar je makkelijk en veilig kunt boeken.  Wij werken alleen samen met bekende en betrouwbare aanbieders.

Mocht je graag advies willen of heb je bepaalde wensen? Aarzel dan vooral niet om contact op te nemen. Onze booking consultant Marijke helpt je graag verder om jouw droom vakantiehuis uit te kiezen.

bekijk hier de 

Veelgestelde vragen

 

Betaal ik extra als ik boek via deze website?

Nee, als je een boeking maakt via deze website betaal je niets extra. Je word doorgestuurd naar de aanbieder waar je veilig een boeking kunt doen voor de dezelfde prijs die je anders ook zou betalen. Villamania.nl ontvangt een commissie van de partners waar wij mee samenwerken.

Is Villamania.nl een reisaanbieder?

Nee, wij bieden zelf geen reizen aan maar hebben een selectie gemaakt van het aanbod van andere reisaanbieders. Via deze website word je doorgelinkt naar de desbetreffende aanbieder waar je kunt boeken.

Met welke aanbieders werken jullie samen?

Wij werken alleen samen met bekende en betrouwbare aanbieders , waaronder Booking.com, Elizawashere, Belvilla

Wat als ik een vraag heb over een accommodatie?

Bij vragen over accommodaties kan je het beste contact opnemen met de desbetreffende aanbieder.

Kan ik mijn vakantie annuleren?

De annuleringsvoorwaarden kunnen per aanbieder verschillen. Kijk dus goed tijdens het boeken welke annuleringsvoorwaarden worden aangeboden. 

Wat voor accommodaties kan ik vinden op Villamania.nl?

Op Villamania vind je villa’s en vakantiehuizen in verschillende prijsklassen, maar ook appartementen, tiny houses en lodges. Zorgvuldig geselecteerd op kwaliteit ,comfort en een stijlvol interieur met oog voor detail. Wij richten ons op accommodaties binnen heel Europa.

waarom zou ik boeken via Villamania.nl?

Ons doel is om jou te helpen het boeken wat makkelijker te maken. Omdat wij het grootste zoekwerk al voor je gedaan hebben bespaar je veel tijd tijdens het zoeken naar je ideale vakantiebestemming

Staat je vraag er niet tussen?

Heb je een andere vraag voor ons? Neem dan contact met ons op via de knop hieronder of via onze contactpagina. Wij helpen je graag verder!

onze partners

Logo booking.com
Logo Belvilla
Logo Elizawashere
Logo Natuurhuisje..nl
Logo Dutchen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief